ZSINÓR DRAGON INVISIBLE BRAID SZÍN: INVISIBLE 135m-0,18mm

ZSINÓR DRAGON INVISIBLE BRAID SZÍN: INVISIBLE 135m-0,18mm
8 930 HUF

-
+
db
Méret:
Cikkszám:
PDF-41-02-318
Márka:
DRAGON
Kategória:
Méret:
HOSSZ: 135m, ÁTMÉRŐ: 0,18mm, SZAKÍTÓ SZILÁRDSÁG: 17,9kg,
Szállítási idő:
megrendelésre

4 (3) szavazat

Print

ZSINÓR DRAGON INVISIBLE BRAID SZÍN: INVISIBLE 135m-0,18mm Kategória CSIZMA-BAKANCS-CIPŐ


Az új Dragon INVISIBLE BRAID, vagyis második generációs, láthatatlan fonott zsinórja a Dragonnak, amit a nagyon elismert és ismert japán cég a Toray állított elő!
Ez a zsinór az ún. High Clarity Process technológiával készült, amely biztosítja, hogy a zsinór olyan optikai tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte teljesen láthatatlan a vízben.
Az új eljárás még előnyösebb tulajdonságokat egyesít a új zsinórban, mint amit amit az elődjétől láthattunk. Soha fonott horgászzsinór nem keltett olyan vizuális látást és nem hasonlított annyira nejlon szálra, mint az új Invisible Braid.
Igazi áttörést hozott az új horgászati technológia, mert megszüntette a zsinór láthatóságát a vízi környezetben.Amely lehetővé teszi, hogy azokon a területeken és horgászmódszereknél is fonott zsinórt használhassunk, ahol eddig a zsinór láthatósága miatt ez kizáró ok volt. Megőrízte például a magas statikus és dinamikus szilárdságát, felületi simaságát, vagy a nyúlási Indexét, mivel ez az adat, továbbra is abszolút a nyúlás hiányát mutatja.
FIGYELEM! Invisible Braid, a teljes átláthatósága csak 100%-ig vízzel érintkezve érhető el.A zsinór 135m-es tekercsben kerül forgalomba!

ZSINÓR DRAGON INVISIBLE BRAID SZÍN: INVISIBLE 135m-0,18mm További termék kategóriák :


  • DRAGON CSIZMA-BAKANCS-CIPŐ ZSINÓR DRAGON INVISIBLE BRAID SZÍN: INVISIBLE 135m-0,18mm
  • DRAGON
  • DRAGON ZSINÓR DRAGON INVISIBLE BRAID SZÍN: INVISIBLE 135m-0,18mm
  • BRAID INVISIBLE DRAGON ZSINÓR
  • DRAGON INVISIBLE BRAID ZSINÓR CSIZMA-BAKANCS-CIPŐ
  •