CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 4000

CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 4000 FEEDER SZETT
Ingyenes kiszállítás
22 619 HUF

nem rendelhető

Cikkszám:
20635400
Márka:
ENERGO
Kategória:
FEEDER SZETT
Tömeg:
0.48 kg
Szállítási idő:
3nap

0 (0) szavazat

Print

CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 4000 FEEDER SZETT Kategória FEEDER SZERELÉKEK


CARP EXPERT ORSÓCARP EXPERT NYELETŐFÉKES ORSÓ DOUBLE-SPEED 4000. Egyedülálló fejlesztés látott napvilágra az idei évben, mely nem más, mint a Carp Expert Double Speed nyeletőfékes orsó.

Mint a neve is mutatja, két sebességes, állítható áttétellel rendelkezik. A hajtókar tövében található állító szerkezet elforgatásával könnyedén tudjuk módosítani a bevontatás sebességét.

Miért is jó ez számunkra?

A horgászat során a két legfontosabb dolog, hogy végszerelékünk minél több időt töltsön a vízben és a megakasztott halat nagy biztonsággal szákba tudjuk terelni. Az üres, hal nélküli szerelék bevontatásának gyorsasága kiemelt fontosságú, ilyenkor állítsuk orsónkat magasabb áttételre. Gyors újra csalizás és már mehet is vissza, hogy az etetésen táplálkozó halak minél hamarabb fel tudják venni a felkínált csalit.

Amint fárasztásra kerül a sor, válasszuk a kisebb áttételt, mellyel, ha szükséges, nagyobb erőt tudunk kifejteni, vagy finomabban tudjuk fárasztani a horgon lévő pontyot, amurt.

Használhatjuk feederezésre és bojlis horgászatra egyaránt. Széles, kellően nagyméretű dobja a hagyományos felépítésű orsókhoz képest súlyos méterekkel növeli meg a dobótávolságot, ami adott napon a horgászat sikerességét is jelentheti egyben.

Az orsó felépítése és a minőségi felhasznált anyagok a haladó horgászok fegyvertárába emelik. Kotyogás mentes fém hajtókar, kikönnyített fém dob (grafit pótdobbal), kiváló minőségű, ultra merev grafit ház jellemzi.

Akik fogékonyak az újításokra és nem utolsó sorban még eredményesebbek akarnak lenni a vízparton, azok nem fogják kihagyni ezt a kiváló békés halas, nyeletőfékes orsót.

- Csapágyak száma:9+1

- Áttétel: 6,7:1, 4,7:1

- Orsóház anyaga: grafit

- Zsinórkapacitás: 0,30mm/180m

- Súly:480g
CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 4000 További termék kategóriák :


  • ENERGO FEEDER SZERELÉKEK CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 4000
  • ENERGO FEEDER SZETT
  • ENERGO CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 4000
  • 4000 DOUBLE-SPEED EXPERT CARP FEEDER SZETT
  • EXPERT DOUBLE-SPEED 4000 CARP FEEDER SZERELÉKEK
  •