CARP EXPERT STUBBY FORGÓS KÖRTE ÓLOM 180G SZINEZETT GO GREEN

CARP EXPERT STUBBY FORGÓS KÖRTE ÓLOM 180G SZINEZETT   GO GREEN   BOJLIS ÓLOM
1 180 HUF

-
+
db
Cikkszám:
FL241980
Márka:
Carp Expert
Kategória:
BOJLIS ÓLOM
Szállítási idő:
raktáron

5 (2) szavazat

Print

CARP EXPERT STUBBY FORGÓS KÖRTE ÓLOM 180G SZINEZETT GO GREEN BOJLIS ÓLOM Kategória ÓLMOK-SÚLYOK


Carp Expert Go Green Forgós Körte Stubby - Ha fontos a halak és a környezet védelme!

Legyen szó bármilyen vízterületről, folyókról vagy akár magántavakról, vannak olyan helyzetek, hogy a szerelék részét képző ólom vagy egyéb nehezék beszakad vagy egy elhagyós szerelék részét képezve a vízben marad. Némely nehezéknek környezetszennyező hatása van, ami természetesen a vízre és a benne élő halakra is hatást gyakorolhat, plusz vannak tavak, ahol erre kiemelt figyelmet fordítanak és különböző prevenciókat vezettek be, a halak védelmének érdekében. 

Figyelmet fordítva ezen tényezőkre, megalkottuk a Go Green szériát. Ezen súlyok 100%-ig természetbarát anyagokból készülnek, wolframot és ólmot sem tartalmaznak, hanem egy teljesen környezetbarát cink-ötvözetből lettek formára öntve, beszakadás esetén nem terhelik a környezetet és megoldást nyújtanak azon horgászvizekre is, ahol kritérium az elhagyós szerelék használata.

A Stubby egy közkedvelt körte formájú nehezék, mely kialakításának köszönhetően lejtősebb mederben vagy egy törésen horgászva is remek alternatívát nyújt.

A külső bevonatának köszönhetően teljesen észrevétlenül olvad bele a mederbe, nem kelt gyanakvást a legóvatosabb pontyokban sem.

A forgóval való ellátottságának köszönhetően, ólomtartó klipszekbe akasztva elkészíthető használatával a legtöbb szerelék, mely lehet csúszó, vagy fixen megütköztetett. 

A legtöbb tavon kötelező elhagyós szerelékek elkészítéséhez kiváló alternatíva.

Bányatavakra is ajánlott változat. CARP EXPERT STUBBY FORGÓS KÖRTE ÓLOM 180G SZINEZETT GO GREEN További termék kategóriák :


  • Carp Expert ÓLMOK-SÚLYOK CARP EXPERT STUBBY FORGÓS KÖRTE ÓLOM 180G SZINEZETT GO GREEN
  • Carp Expert BOJLIS ÓLOM
  • Carp Expert CARP EXPERT STUBBY FORGÓS KÖRTE ÓLOM 180G SZINEZETT GO GREEN
  • FORGÓS STUBBY EXPERT CARP BOJLIS ÓLOM
  • EXPERT STUBBY FORGÓS CARP ÓLMOK-SÚLYOK
  •