EXCALIBUR HOROG BARBEL FEEDER NS 14

EXCALIBUR HOROG BARBEL FEEDER NS 14
463 HUF

-
+
db
Cikkszám:
47060-014
Márka:
ENERGO
Kategória:
Szállítási idő:
megrendelésre

4 (3) szavazat

Print

EXCALIBUR HOROG BARBEL FEEDER NS 14 Kategória RABLÓZÓ APRÓCIKKEK


EXCALIBUR HOROG BARBEL FEEDER NS 14-Az egyedi, lapított, csavart szár szinte elnyűhetetlenné teszi ezt a horgot. Tökéletes a kövezésekkel tarkított, horogölő pályákra. Hegye hajlított, biztosan akad.
A kapitális halak kirohanásainak elviseléséhez – különösképpen, ha a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított – elengedhetetlen a nagy teherbírású, tökéletes anyagból készített masszív horog.
Tökéletesen kivitelezett, a horog síkjában hajtott hegyforma, mely találóan a (D-Killer) nevet viseli. A precízen kivitelezett extra éles horog egyedi hegyprofiljának köszönhetően kimagasló akadást biztosít és a fárasztás során a hal megtartásában is jeleskedik.
A lapkás szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Kisméretű horgoknál verhetetlen, messze a leg strapabíróbb megoldást nyújtó forma, mely a megfelelő horogkötéssel kombinálva tökéletes, jól terhelhető végeredményt ad.
Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.

EXCALIBUR HOROG BARBEL FEEDER NS 14 További termék kategóriák :


  • ENERGO RABLÓZÓ APRÓCIKKEK EXCALIBUR HOROG BARBEL FEEDER NS 14
  • ENERGO
  • ENERGO EXCALIBUR HOROG BARBEL FEEDER NS 14
  • FEEDER BARBEL HOROG EXCALIBUR
  • HOROG BARBEL FEEDER EXCALIBUR RABLÓZÓ APRÓCIKKEK
  •