ZSINÓR DRAGON NANO CLEAR 8 SZÍN: INVISBLE 135m-0,14mm

ZSINÓR DRAGON NANO CLEAR 8 SZÍN: INVISBLE 135m-0,14mm
12 068 HUF

-
+
db
Méret:
Cikkszám:
PDF-40-04-314
Márka:
DRAGON
Kategória:
Méret:
HOSSZ: 135m, ÁTMÉRŐ: 0,14mm, SZAKÍTÓ SZILÁRDSÁG: 14,4kg,
Szállítási idő:
megrendelésre

4 (3) szavazat

Print

ZSINÓR DRAGON NANO CLEAR 8 SZÍN: INVISBLE 135m-0,14mm Kategória ROD POD-BOTTARTÓ


Nano CLEAR 8? is a japán Toray vállalt második generációs terméke. Ez a horgászzsinór magában hordozza a saját osztályára jellemző legelőnyösebb tulajdonságokat.
Dragon NanoCLEAR 8 nagyszerű utódja a DRAGON C-Thru zsinórjának. Mint elődje a NanoCLEAR 8 is legújabb gyártási eljárással készült, a nanotechnológiai folyamat eredménye, festését is ebben a fázisban kapta.
A színező eljárás egyedülálló vizuális tulajdonságokat kínál. A festék kristályok irányított elrendezése következtében, a szálon a fény megtörik, és majdnem teljesen eloszlik. Például, 1 méteres mélységben a NanoCLEAR 8 zsinór láthatósága több mint 80% alá, 3 métertől majdnem 95% alá esik. Azonban víz felett kiválóan látható.
Az optikai jellemzőit összesítve horgászok számára jól látható, a halak számára láthatatlan. A Dragon NanoCLEAR 8 is a japán Toray vállalat által gyártott legújabb, már második generáiós kiemelkedő szuper vékony HPPE mikroszálakból feépülő fonott zsinór. NanoCLEAR 8 kör keresztmetszetű, kiváló statikus és dinamikus erőt képvisel. Nyúlásmentes, ezért teljesen szabad csalivezetést tesz lehetővé. Alacsony memória és vízfelszívási képesség hiánya jellemzi. Mindezek a tulajdonságok ideálissá teszik az érzékeny horgászmódszerek használatához, mint pl. a drop shot, swimbait horgászat (rejtett horgos módszerek) vagy más érzékeny pergetéshez.
A vastagabb átmérőjű NanoCLEAR 8-t a nagy, a keményebb, a rángató stílusú édesvízi vagy tengeri tőkehal horgászathoz ajánlott. A fonott zsinór 135m-es tekercsben, légmentesen záródó védőcsomagolásban kerül forgalomba.

ZSINÓR DRAGON NANO CLEAR 8 SZÍN: INVISBLE 135m-0,14mm További termék kategóriák :


  • DRAGON ROD POD-BOTTARTÓ ZSINÓR DRAGON NANO CLEAR 8 SZÍN: INVISBLE 135m-0,14mm
  • DRAGON
  • DRAGON ZSINÓR DRAGON NANO CLEAR 8 SZÍN: INVISBLE 135m-0,14mm
  • CLEAR NANO DRAGON ZSINÓR
  • DRAGON NANO CLEAR ZSINÓR ROD POD-BOTTARTÓ
  •  


     

    ZSINÓR DRAGON NANO CLEAR 8 SZÍN: INVISBLE 135m-0,14mm vásárlói az alábbi termékeket vásárolták még: