L&K FLOATING SHAD 8 CM 3 DB/CS SZIN: CHR F

L&K FLOATING SHAD 8 CM 3 DB/CS SZIN: CHR F
680 HUF

-
+
db
Cikkszám:
87178020
Márka:
L&K
Kategória:
ZSINÓROK
Szállítási idő:
raktáron

0 (0) szavazat

Print

L&K FLOATING SHAD 8 CM 3 DB/CS SZIN: CHR F Kategória ZSINÓROK


L&K Floating Shad

A Floating Shad legfontosabb tulajdonsága a rendkívül kicsi fajsúlya, mely miatt a mederfenékre leejtve olyan hatást kelt a plasztik, mint amilyent az aljzaton turkáló apró halak szoktak táplálkozás közben. Ízesített változat, ez generál ez plusz ingert a ragadózóknál, emellett anyaga rendkívül strapabíró, biztosítva a csalik cseréjét, ha Jigen kínáljuk fel a plasztikot.

Kétfajta bordázat található rajta, a testen finom, nem túl erőteljes bordák, illetve a hason, vagyis az alján látványosabbak. A csali formája Shad plasztikcsalikra jellemző, a nagyobb test akkor fogós, ha szélesebb táplálékhallal tömik a hasukat a ragadozók. Azért, hogy a mozgás tökéletesebb legyen, a farokrész előtt elvékonyodik a csali teste, emiatt a csali farka a legkisebb mozdításra is elég intenzív mozgásba tud lendülni.

6, 8 és a legjabb 10 cm-es változatban kapható jelenleg, rendkívül látványos, fogós színösszeállításokban. Vízszín, illetve napszaknak megfelelően próbálkozzanak a színek váltogatásával, az eredmény nem fog elmaradni.

L&K FLOATING SHAD 8 CM 3 DB/CS SZIN: CHR F További termék kategóriák :


  • L&K ZSINÓROK L&K FLOATING SHAD 8 CM 3 DB/CS SZIN: CHR F
  • L&K
  • L&K L&K FLOATING SHAD 8 CM 3 DB/CS SZIN: CHR F
  • 8 SHAD FLOATING L&K
  • FLOATING SHAD 8 L&K ZSINÓROK
  •